Afspraak

Indien u kinderkleding of speelgoed wilt verkopen, dan kunt u een mail naar info@kinderkledingbeursmuziekwijk.nl sturen en een klantnummer aanvragen.

Vanaf 4 maart 2019 kunt u een klantnummer aanvragen, alle eerder ingestuurde aanvragen zullen NIET worden behandeld.                   Uiterlijk 8 maart ontvangt u bericht of u bent ingepland.

Na aanmelding ontvangt u van ons uw klantnummer met het reglement en alle informatie die nodig is om zelf uw spullen te prijzen. Indien u geen klantnummer heeft kunt u helaas geen spullen inbrengen, dit in verband met het feit dat we maar beperkt verkoopplekken beschikbaar hebben in de Bazuin. Graag alle spullen in dozen meenemen naar het buurthuis de Bazuin, Luitstraat 1 in Almere Muziekwijk. U kunt de spullen op een door u gewenst tijdstip afleveren tussen 1530-1900 uur.